Før du bestiller – Hvad skal du have styr på inden bestilling

På denne side tager vi dig igennem de ting du skal være opmærksom på inden du bestiller dit altansejl.

3 stoftyper

Alle vores sejl er fremstillet af modstandsdygtigt akryl der er 100% gennemfarvet, så de ikke falmer i solen. Stoffet er certificeret Oeko-Tex Standard 100, og kan prale af en faktor 50+ solbeskyttelse.

Vi tilbyder 3 forskellige stoftyper, så vi har noget til ethvert behov.

Original: Vores standardstof der har det store farveudvalg. 10 års garanti på stoffet. Det er 300 g/m2 og har en vandrestiens på 360 mm.
Agora: Det prisbillige alternativ. Fås i fem klassiske farver. Det har 5 års garanti på stoffet og er 260 g/m2.
GREEN®: Læs alt om GREEN-stoffet her. Det har 10 års garanti og de samme specifikationer som vores Original-stof, men har desuden fået en nanopartikel-behandling, der gør det selvrensende.

Vi har flere muligheder for fastgørelse. Som standard er sejlet forsynet med øjer for hver ca. 100 cm, så det kan monteres sikkert med plastikstrips (medfølger) eller snor. Men det er også muligt at vælge kun at have metaløjer i siderne eller at sejlet monteres med bindebånd.
Du vælger nemt fastgørelsesmetoden i din bestilling i shoppen. Du er også velkommen til at kontakte os på info@shadecph.com og høre nærmere.

Farvevalg

Vi har et kæmpe udvalg af farver, så der er noget for enhver smag. Vi har dog fokus på nogle standardfarver, som langt de fleste altansejl bliver lavet i.

Original fås i 8 standardfarver og 185 specialfarver.
Agora fås i 5 standardfarver.
GREEN® fås i 9 farver.

Husk at undersøge om din forening har vedtægter eller retningslinjer vedrørende farver der må bruges i din bygning.

Tryk på farverne for at se detaljer.

Original

8 standardfarver:

185 specialfarver:

Agora
GREEN®

Opmåling

Sådan måler du op til dit nye altansejl:
For at bestille et altansejl skal du kende højden og længden. Højden er målet fra enten dit gulv eller din nederste vandrette tværstang, og op til den næste vandrette tværstang. Træk 1 centimeter fra dit højdemål, så undgår du at sejlet krøller mod top og bund.
De fleste vælger at vikle sejlet imellem de lodrette stænger, så det ikke blafrer i vinden. Den letteste måde, at måle dette op på, er ved at tage et stykke snor, og vikle om dine lodrette stænger som du gerne vil have dit sejl viklet. Så kan du blot måle snoren, så har du dit længdemål, og kan lave en bestilling.
Se også videoen her.

Vi opmåler også gerne:
Føler du dig mere sikker ved at vores montør kommer ud og måler op for dig, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Det koster 399,- og kan bestilles her:
Bestil opmåling til altansejl.

Videre til pris og bestilling

Har du styr på farven og opmålingen, så gå videre til vores prisberegner og bestillingsformular.

Er du ikke helt sikker på det hele, så tag en indledende kontakt på mail. Skriv til info@shadecph.com

Gå til prisberegning og bestilling