Montering og vedligehold – Montér selv

På denne side beskriver vi hvordan du bedst monterer dit nye altansejl, samt hvordan du vedligeholder det, så det holder længere.

Montér selv dit altansejl

Du kan sagtens selv montere sejlet på din altan.

Når du modtager pakken med sejlet, eller henter det i vores showroom, så er sejlet rullet sammen.
Behold det rullet når du sætter det op, så du undgår at det bliver bøjet eller krøllet.
Start med at føre sejlet gennem hvor det skal starte i den ene side. Før det ud og ind gennem tremmerne, som da du målte op. Sørg for stadig at holde resten af sejlet rullet sammen.
Når du har ført sejlet helt hen til hvor det skal starte i modsatte side, så kan du fæste det. Fæst det i alle fire hjørner med strips eller bindebånd. Du kan også fæste med strips langs med sejlet, hvis du har valgt at få øjer hele vejen rundt.

Hvis du ikke selv har mod på det, kommer vi gerne ud og monterer dit altansejl, så du er sikker på at det er gjort ordentligt og professionelt. Det koster 399,- og kan vælges i shoppen.

Vedligeholdelse

Vores altansejl er meget holdbare, både i stof og farve. De er fremstillet af modstandsdygtigt akryl (300g/m2 for Original og GREEN – 260g/m2 for Agora), der er 100% gennemfarvet, så de ikke falmer i solen.
Stoffet er fuldt vandafvisende og er forbehandlet mod råd og svamp, og de fleste pletter der skulle komme på, kan nemt vaskes af med varmt sæbevand. GREEN® er desuden behandlet med nanopartikler, så det er selvrensende.
Der er 10 års garanti på stoffet (5 år på Agora), og derfor ikke meget behov for løbende vedligehold.

Dog kan du for optimal pleje af sejlet bruge vores tekstilrens TEX’AKTIV CLEAN, samt efterbehandle med vores tekstilimprægnering TEX’AKTIV GUARD.

Gå til shoppen

Nu skulle du være hele vejen rundt, fra inspiration til vedligehold. Så hvis du endnu ikke har gjort det, kan du nu gå videre til shoppen og bestille sejl i dine personlige mål.

Er der noget du ikke har fundet svar på, så skriv en mail til info@shadecph.com.

Gå til webshoppen