Om os – Kontaktinfo og lidt om hvem vi er

Hos Shade Cph laver vi stærke og robuste læsejl til altaner. Vi har et stort udvalg i stoftyper og farver, og da vi har vores egen systue, kan vi lave sejl i specialmål på bestilling og levere dem hurtigt til dig.
Vi bruger kun de bedste materialer med 5 eller 10 års garanti på vores Oeko-Tex Standard 100-stof.

Eksperter i altanlivet

Shade Cph er en del af Altanbutikken ApS der også ejer designbrandet Balcony Living. Altanbutikken er en specialbutik der fokuserer på møbler og tilbehør til altaner og mindre uderum.

Altanbutikkens 220 m² showroom ligger på Godthåbsvej 11, 2000 Frederiksberg, og webshoppen kan findes på www.altanbutikken.dk.
Her kan du finde alle produkter fra vores eget brand Balcony Living, samt produkter fra andre leverandører som Lafuma, Elho, Lechuza og mange andre.

I Balcony Living designer og producerer vi kvalitetsmøbler og tilbehør til altaner og mindre uderum i lækre og bæredygtige materialer som teak, eukalyptus og bambus.

Se mere på www.altanbutikken.dk eller se sortimentet i showroomet.

Kontakt

Salg og generel kontakt

Telefon: 22 21 12 15
Mail: info@shadecph.com

Vi sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig.
Telefontid: 9.30 – 15.00 (Fredag: 9.30 – 14.00)
Vi besvarer mails så hurtigt vi kan og altid indenfor 48 timer på hverdage.

Historien

Altanbutikken er en dansk familieejet virksomhed, der blev stiftet i 2012.

I 2014 startede inhouse brandet Balcony Living, www.balconylivingcph.com, med design og produktion af egne altanmøbler og accessories. Balcony Living tager sit udgangspunkt i æstetikken og materialiteten i klassisk dansk design, og blander det med den praktikalitet og funktionalitet der kræves af møbler til udendørs brug.

I 2020 åbnede systuen, Shade Cph, så produktionen af specialsyede altansejl kunne varetages under samme tag.

Altanbutikken fylder et hul i markedet, hvor fokus udelukkende er på altanlivet. Hvert år udvides sortimentet baseret på erfaringer og de mange gode samtaler med kunderne, hvor der altid udvikles ud fra kundernes behov og ønsker.

Udover produkter fra Balcony Living, håndplukkes relevante møbler og accessories fra andre leverandører der lever op til de æstetiske og kvalitetsmæssige krav der stilles i Altanbutikken.

I 2016 flyttede Altanbutikken til nye lokaler på Godthåbsvej på Frederiksberg, hvor du finder et showroom på 220 kvadratmeter med alt til din altan. Her kan du prøve alle møbler, og købe tilbehør som altankasser, parasoller, hynder osv.

Videre til inspirationssiden

Som næste step vil vi gerne inspirere dig med billeder fra vores forskellige opgaver, så du kan se nogle af de forskellige altansejl-løsninger. Vi har også nogle casebeskrivelser fra enkelte opgaver.

Vil du gerne vide hvad vi kan gøre for dig, så beskriv dit projekt i en mail til info@shadecph.com. Så tager vi snakken derfra.

Gå til inspiration og cases